perjantai 24. heinäkuuta 2015Kun ei pääse kuvaamaan niin kirjoitan muutaman lauseen levystä joka mullisti maailmani ja käsityksen siitä, ettei tajunnan räjäyttävää musiikia ei tehdä enää. Vaikkakin olen enemmän raskaan musiikin diggari, niin tämä Kompendiumin - Beneath The Waves albumi teki minuun jotain jota en vieläkään täysin pysty järjellä selittämään. 

Ensikosketuksestani tähän levyyn joka oli syksyllä 2013 täytynee todeta, että kyseessä oli jotain suurenmoista, ehkei jopa täydellistä musiikkia. 

Muutaman kerran aikaisemmin olen kokenut musiikin kuuntelusta samanlaisen efektin – iho menee kananlihalle ja tajunta nousee uusille tasoille. Olen vuosien varrella kuunnellut paljon (todella paljon) ja kaikenlaista musiikkia mutta harvoin pääsee kokemaan tällaista tunnetta… biisit vain uivat ihon alle. Erityisesti albumin kolmas kipale Lilly, räjäytti tajunnan ja albumin nimi biisi Beneath The Waves kaatoi miehen lopullisesti… Tästä oli vaikea toipua... Levy meni suoraan minun kaikkienaikojen TOP 3:een ja ei ole poistunut sieltä.

3 kommenttia:

  1. Kiitos musiikkinautinnosta, menee suoraan sisimpään, iskee hieman samalla tavalla kuin Kitaro, mutta kuitenkin erilailla. Aikanaan Kitaro tuli ja jysäytti, nyt tämä tulee seuraksi. Kiitos.

    VastaaPoista
  2. Hieman liippaa läheltä mitä itse kuuntelen. Eli Two step from hell. on meikäläisen suosikki.

    VastaaPoista
  3. Juu, musiikki on elämän eliksiiriä :)

    VastaaPoista