sunnuntai 2. elokuuta 2015

Tänään sitten kuvausretki Kellokosken ruukin sekä sairaalan alueelle. Teemana oli urbaanit kuvat kukkakuvien rinnalle... Sattui siihen muutama "patsaskuvakin" tässä nyt muutama :)

"Mielen tuulettajat"

"Raikasta Ilmaa"


12 kommenttia:

 1. Vitsi, miten hyviä kuvakulmia olet löytänyt. Tuo alue tuntui ihan toiselle kuin silloin kun itse tuolla muka kuvasin. En vaan osaa kuvata rakennuksia, se on myönnettävä.
  Hienoa työtä Mika.

  VastaaPoista
 2. Kiitos Tuula,

  lähdi hakemaan hieman erilaisia kuvia kuin kukkakuvat... Näillä mennään ennenkuin se oikea kuvausgenre hahmottuu... jokatapauksessa kuvaaminen on vietävän kivaa :)

  VastaaPoista
 3. Komeita rakennuksia ja hyviä kuvakulmia! Osin ehkä jo vähän parhaat päivänsä nähneitäkin mutta hienoja silti. Vanha arkkitehtuuri on hienoa! Mikähän tuo kellokoneistolta näyttävä ratasrykelmä on?

  VastaaPoista
 4. JPK, juu vanhoja ovat... Kellokoneisto taitaa olla ruukin patoltaan juoksutusportin mekanismi... näin uskoisin

  VastaaPoista
 5. Mailmassa monta ihmeellista asiaa ja me kuvaajat löydämme vain pienen osan siitä. Hyvä vain kun kuvaat monipuolisesti eri aiheita.

  VastaaPoista
 6. Harry,
  Juu täytyy paukuttaa samalla saa kokemusta... tänään piti menna Lemmenlaaksoon mutta portit estivät pääsyn 😐

  VastaaPoista
 7. Harry,
  Juu täytyy paukuttaa samalla saa kokemusta... tänään piti menna Lemmenlaaksoon mutta portit estivät pääsyn 😐

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja kivet puomin vieressä lopetti loput meno halut. Kävin niissä maisemissa reilu kuukausi sitten ja kiinnitin huomiota tuohon lukittuun puomiin. En nyt muista varmaksi sanoa mutta semmoinen muistikuva on, että tuota paikkaa on mainostettu, että pyörätuolilla pääsee laavulle asti. Voi olla kyllä, että muistan myös väärin.

   Poista
 8. Porttiin saa noutaa jostain avaimen mutta pointti on tietysti se, että sinne pitäisi päästä silloin kun ilmat ja inspis iskee....

  VastaaPoista
 9. Porttiin saa noutaa jostain avaimen mutta pointti on tietysti se, että sinne pitäisi päästä silloin kun ilmat ja inspis iskee....

  VastaaPoista
 10. Porttiin saa noutaa jostain avaimen mutta pointti on tietysti se, että sinne pitäisi päästä silloin kun ilmat ja inspis iskee....

  VastaaPoista
 11. Kuvaan tosi vähän muuta kuin luontoa, siksi on mielenkiintoista nähdä tällaisia kuvia!
  Mielenkiintoisesti kuvattu!
  Tämä taitaa olla se sairaala jossa elokuvan: "Kellokosken prinsessa" on ollut hoidettavana.

  VastaaPoista